Website ontwikkeling

Heb je altijd al een eigen website willen hebben? Dan ben je bij het juiste adres. Wij maken professionele websites die speciaal voor jou op maat worden gemaakt. Voor het design van je website maken wij gebruik van de diensten van zeer creatieve designers. Maar uiteraard kan je ook je eigen design aanleveren. Wij zorgen dan voor de realisatie van jouw design.

Je website geheel op maat gemaakt? Wij maken geen gebruik van frameworks als Drupal, Magento, Joomla, Wordpress of andere opensource software. De door ons op maat gemaakte websites of webshops zullen daarom ook altijd enorm snel laden. De reden hiervoor is dat er geen onnodige modules worden geladen op je website die toch niet worden gebruikt, maar wel de snelheid van je website omlaag halen. Een snelle website is erg belangrijk om je bezoekers geïnteresseerd te houden.

Content Management Systeem CMS

Een content management systeem (CMS) is een systeem waarin je zelf aanpassingen kunt maken op de website, welke onmiddellijk online worden aangepast. Je hebt dus zelf de inhoud van de website in beheer. Wij raden dit aan bij uitgebreide websites of websites die vaak van inhoud veranderen. Wij maken geen gebruik van een framework systeem, maar maken onze eigen CMS systeem op maat voor jou.
- Beheer eenvoudig zelf je website inhoud
- Pagina’s zijn onmiddellijk bewerkbaar en online
- De pagina’s kan je zo ver uitbreiden als je wilt
- Het design is gebaseerd op een template

Webshop ontwikkeling

Indien je op zoek bent naar een complete webshop met een beheersysteem en verschillende betaalmethoden ben je ook bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring met het ontwerpen (designen) en het ontwikkelen van verschillende webshops.

Applicatie ontwikkeling

EK-Media heeft ook ruime ervaring met het ontwikkelen van applicaties. Denk hierbij aan een applicatie op je website, maar ook bijvoorbeeld aan een mobiele applicatie (app). Een voorbeeld van een website applicatie is bijvoorbeeld een dynamische menukaart voor een website van een restaurant. Een voorbeeld van een mobiele applicatie is een website op de mobiel die eruit ziet als een echte app. Vraag gerust over de mogelijkheden via het contactformulier.

SEO zoekmachineoptimalisatie

Aan te vullen met

Je hebt al een bestaande website, maar wilt dat deze beter wordt gevonden op Google? Of wil je een compleet nieuwe website laten ontwikkelen, waarbij rekening moet worden gehouden met het goed kunnen worden gevonden op Google? Wij kunnen SEO zoekmachineoptimalisatie voor je uitvoeren. Lees hiervoor meer informatie op de pagina SEO Zoekmachineoptimalisatie.

Voordelen van website ontwikkeling bij EK-Media: Team ervaren specialisten, uitbreiding middels domeinnamen en hosting mogelijk, op maat gemaakt
Voordelen EK-Media B.V.

  • Team van ervaren specialisten

    Binnen het team van EK-Media B.V. werkt een team van designers, programmeurs en SEO-specialisten samen aan de ontwikkeling van je website, webshop of applicatie. Wij hebben dus specialisten op alle gebieden in dienst die nauw samenwerken.

  • Uitbreiding middels domeinnamen en hosting mogelijk

    Het voordeel van EK-Media BV internetdiensten is dat wij alles op het gebied van internetdiensten kunnen verzorgen. Wanneer je de website hebt laten ontwikkelen bij EK-Media B.V. kan je bijvoorbeeld ook terecht voor het registreren van een domeinnaam en het afnemen van webhosting, waardoor je website daadwerkelijk via een url is te bekijken.

  • Op maat gemaakt zonder framework

    Onze websites en systemen zijn volledig op maat gemaakt zonder gebruik te maken van een framework. Het voordeel van op maat gemaakte systemen is dat deze snel zijn, volledig volgens je wensen zijn gemaakt en alles in principe mogelijk is.

De website van EK-Media is in 2017 vernieuwd en EK-Media heeft ook verschillende websites ontwikkeld

Voorbeelden van gemaakte websites

Website EK-Media
De website van EK-Media is in 2017 vernieuwd, vanwege de uitbreiding van onze diensten. Hierbij hebben we gelijk de hele huisstijl aangepast: een nieuw logo, visitekaartjes, folders en banners.
De nieuwe website is gebruiksvriendelijk en responsive gemaakt. Het responsive design kan je zien wanneer je onze website op een smartphone bekijkt.

In de loop der jaren hebben we behoorlijke lijst aan websites ontwikkeld, voor particulieren maar ook voor bedrijven. Klik op de knop hieronder voor enkele voorbeelden.
Meer voorbeelden

Onze werkwijze
Website ontwikkeling stap 1. Inventarisatie
1 Inventarisatie

Wanneer je het besluit hebt genomen om een website door ons op maat te laten maken, begint het inventarisatie traject. Wij nodigen je uit bij ons op kantoor en daar bespreken we je eisen en wensen. Er wordt een globale schets op papier gemaakt. Na de inventarisatie ontvangt je een offerte waarin de wensen en eisen verwerkt zijn.
Website ontwikkeling stap 2. Grafisch ontwerp
2 Grafisch ontwerp

Alle belangrijke onderdelen worden grafisch uitgewerkt en aan je gepresenteerd.

Wanneer je akkoord bent gegaan met de offerte uit de inventarisatie fase, kan er worden gestart met het grafisch ontwerp. Samen met de webdesigner bespreek je je wensen en voorkeuren voor het design. Hij zal hierna een eerste versie van het ontwerp ontwikkelen. Aan de hand van dit eerste ontwerp kan je wijzigingen doorgeven, dit kan later niet meer. De webdesigner voert de wijzigingen door en komt met een uiteindelijke tweede ontwerp van de website. Wanneer deze is goedgekeurd door jouw, betaal je het eerste deel zoals besproken in de offerte.
Website ontwikkeling stap 3. Realisatie
3 Realisatie

Je design wordt omgezet naar een werkende website met daarin al je wensen verwerkt.

Wanneer het grafische ontwerp van de website is afgerond, wordt het design omgezet in code. Dit gebeurt is de realisatiefase. Onze webdeveloper zorgt ervoor dat de inhoud en vormgeving gescheiden worden in de code. Je website wordt ontwikkeld in deze fase.
Website ontwikkeling stap 4. Oplevering
4 Oplevering

Je website is ontwikkeld en wordt aan je getoond. Je kunt nog laatste wijzingen laten doorvoeren.

Wanneer de webdeveloper het grafische ontwerp geheel heeft omgezet in code is je website zo goed als af. De website wordt dan aan jou overhandigd, tijdens de oplevering. Je kan ervoor kiezen om een domeinnaam bij ons te registreren en eventueel een hostingpakket bij ons af te nemen, zodat je website bij ons staat. Je website wordt online gezet.
Website ontwikkeling stap 5. Nazorg
5 Nazorg

Indien je hebt gekozen voor een SEO zoekmachineoptimalisatie pakket, zal dit nu worden doorgevoerd.

Wanneer je website compleet afgerond en online is, kan het traject afgelopen zijn. Je kunt er ook voor kiezen om nog een SEO pakket aan te schaffen, waarbij wij ervoor zorgen dat je website beter vindbaar wordt via Google. Dit heet ook wel zoekmachineoptimalisatie. Wij zorgen dan tevens voor een koppeling met Google Analytics, waardoor de statistieken van de website voor je inzichtelijk zijn. Wij hebben verschillende SEO-pakketten.
Website ontwikkeling stap 6. Geoptimaliseerde websit
6 Geoptimaliseerde website

De geoptimaliseerde website gaat online en is klaar voor het grote publiek.

Indien je een CMS systeem hebt, kan je pagina's op ieder desgewenst tijdstip beheren.

Een eigen website laten ontwikkelen?

Wil je een eigen website laten ontwikkelen? Of wil je een webshop, cms-systeem of applicatie laten ontwikkelen?