Dedicated server hosting

Bij EK-Media kan je ook terecht voor het afnemen van een dedicated server. Een dedicated server is de fysieke server die je huurt bij ons, inclusief plaatsing in ons datacenter. De klant huurt de server hardware inclusief besturingssysteem, colocatie met plaatsing en bandbreedte en in het geval van een managed dedicated server ook de beheerdiensten.

Voordelig een eigen server

EK-Media is verantwoordelijk voor de aanschaf en afschrijving van de hardware, voor de kosten om de server online bereikbaar te houden en voor de huur van de rackspace in het datacenter. De serverruimte in het datacenter is altijd voorzien van moderne koeltechnieken, noodstroomvoorziening en beveiliging. Ook is de netwerkinfrastructuur van hoge kwaliteit. Dedicated servers zijn vaak erg aantrekkelijk vanwege de voordelige prijzen ten opzichte van bijvoorbeeld het afnemen van colocatie.

Dedicated server afnemen?

EK-Media biedt regelmatig voordelige dedicated servers aan. De tarieven hiervan zijn compleet afhankelijk van jouw wensen en onze voorraad. Neem contact op voor meer informatie