Naar verwachting 1 November 2017 live!

Legale, zakelijke HD IPTV

Op zoek naar IPTV voor je hotel of bedrijf? EK-Media B.V. is naast aanbieder van internet, hosting en telecom diensten ook aanbieder van zakelijke IP televisie. Steeds meer bedrijven brengen alle diensten onder bij één partner, EK-Media speelt in op de behoefte aan een totaalpakket van internetdiensten.

IPTV is ideaal voor grote bedrijven, zoals hotels, overheid, scholen en horecagelegenheden waarbij meerdere aanslutitingen nodig zijn. Locaties met een schotelverbod of locaties waarbij de investering van hardware te hoog is, kiezen ook steeds vaker voor IPTV.

Altijd en overal onbeperkt TV

IPTV wordt ook wel kabelvrije televisie genoemd, want in tegenstelling tot televisie over de kabel, wordt IPTV over het internet geleverd. Een settopbox is een apparaat dat digitale televisie opvangt, zet signaal om in beeld en geluid, zodat de TV die kan weergeven. IPTV is hierdoor niet alleen te bekijken op een reguliere televisie, het is ook mogelijk om IPTV te bekijken op je IOS of Android platforms.


Settopboxen

Indien je gebruik maakt van een set-top box om televisie te kijken, is er geen schotel nodig, maar enkel een internet verbinding. Met de MAG 254 IPTV set-top box kun je IP televisie afspelen in hoge kwaliteit. Wij bieden de settopboxen: MAG 254 IPTV set-top box en MAG 254 W1 IPTV set-top box met wifi. Neem contact op voor meer informatie

Themakanalen

Binnenkort komen er meerdere pakketten op de website te staan. Het is mogelijk om zelf je eigen pakket samen te stellen. Ieder pakket is na wens aan te vullen met themakanalen, zoals Film 1, Ziggo Sport totaal, FOX Sports of erotiek zenders.

Reseller worden van IPTV

Het is mogelijk om reseller te worden van IPTV. Uiteraard hebben wij speciale tarieven bij afname van minimaal 10 aansluitingen voor wholesale en resellers van IPTV. Neem contact op via het contactformulier als je doorverkoper wilt worden.

Binnekort IPTV aanvragen?

Heeft interesse of vragen over onze dienst: IPTV? Neem contact op met ons via het contactformulier.