Naar verwachting 1 Februari 2018 live!

Legale, zakelijke HD IPTV

Op zoek naar IPTV voor je hotel of bedrijf? EK-Media B.V. is naast aanbieder van internet-, hosting- en telecomdiensten ook aanbieder van zakelijke IPTV. Steeds meer bedrijven brengen alle diensten onder bij één partner. EK-Media speelt in op die behoefte en biedt een totaalpakket van internetdiensten.

IPTV is ideaal voor grote bedrijven zoals hotels, overheid, scholen en horecagelegenheden waarbij meerdere aanslutitingen nodig zijn. Ook locaties met een schotelverbod of locaties waarbij de investering van hardware te hoog is, kiezen steeds vaker voor IPTV.

Altijd en overal onbeperkt TV

IPTV wordt ook wel kabelvrije televisie genoemd, want in tegenstelling tot televisie over de kabel, wordt IPTV over het internet geleverd. Een settopbox is een apparaat dat digitale televisie ontvangt en omzet in beeld en geluid, zodat de TV die kan weergeven. IPTV is hierdoor niet alleen te bekijken op een reguliere televisie, het is ook mogelijk om IPTV te bekijken op je IOS of Android smartphone, je PC of via je Raspberry.


Settopboxen

Indien je gebruik maakt van een set-topbox om televisie te kijken, is er geen schotel nodig, maar enkel een internetverbinding. Met de MAG 254 IPTV set-topbox kun je IPTV afspelen in hoge kwaliteit. Wij bieden de settopboxen MAG 254 en MAG 254 W1 (met wifi). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons salesteam.

Themakanalen

Het is mogelijk om het standaard IPTV-pakket aan te vullen met thema-pakketten zoals Film 1, Ziggo Sport totaal, FOX Sports of erotiek zenders.

Reseller worden van IPTV

Het is mogelijk om reseller te worden van IPTV. Uiteraard hebben wij speciale tarieven bij afname van minimaal 10 aansluitingen voor wholesale en resellers van IPTV. Neem contact op via het contactformulier als je doorverkoper wilt worden.

Binnenkort IPTV aanvragen?

Heeft interesse of vragen over onze dienst: IPTV? Neem contact op met ons via het contactformulier.