Webhosting

Webhosting is een dienst die EK-Media aanbiedt om gegevens online op te slaan op een server. Deze gegevens kunnen onder andere afbeeldingen, informatie of andere inhoud zijn. Je huurt ruimte op onze server, wat maakt dat het stukken goedkoper is dan wanneer je zelf een hele server afhuurt.

Hosting pakketten

Wij bieden je complete Linux shared hosting pakketten aan, waarmee iedere gebruiker overweg kan. Je bestanden zijn 24/7 online beschikbaar en makkelijk uitbreidbaar. Om ervoor te zorgen dat de website altijd beschikbaar is, moet hij altijd in verbinding staan met het internet, dat gebeurt met de servers. De servers zorgen tevens voor snelheid en veiligheid. Doordat wij over meerdere verbindingen naar het internet beschikken in het datacenter te Delft en het datacenter te Den Haag, kunnen wij je 99,8% uptime garanderen.

High Availability platform (HA)

Alle aangeboden webhosting pakketten zijn opgenomen in ons High Availability Platform (HA). Dit betekend dat wanneer er een fysieke host offline gaat, dan wordt deze binnen enkele seconden automatisch verplaatst naar een andere fysieke host. Hierdoor blijft de downtime zeer beperkt, tot slechts enkele seconden. Ook blijven de gegevens hierdoor beschikbaar.

DirectAdmin

Webhosting met DirectAdmin is ideaal voor hosting van websites en applicaties in HTML, CGI, Perl, PHP en/of MySQL database. Elk pakket is standaard uitgevoerd met een Mysql database, zodat elk soort website bij ons gehost kan worden. Iedere nacht worden er back-ups gemaakt van onze webservers zodat je data nooit verloren kan gaan.

Voordelen Webhosting bij EK-Media: Verschillende voordelige webhosting pakketten
Voordelen van webhosting

Het afnemen van zakelijke webhosting pakketten bij EK-Media B.V. is mogelijk, wij hebben verschillende soorten webhosting pakketten.

 • Verschillende soorten pakketten

  EK-Media biedt verschillende soorten voordelige webhosting pakketten aan. Hierdoor zit er altijd wel een pakket die bij je wensen past. Het goedkoopste webhosting pakket start al vanaf 3 euro per maand!

 • Resellen van Webhosting

  Voor resellers van onze webhostingpakketten hebben wij gereduceerde tarieven. Neem contact op om wederverkoper te worden van onze webhostingpakketten.

De webhosting pakketten zijn te combineren met domeinnaam registratie en website ontwikkeling
Te combineren met:

EK-Media B.V. biedt verschillende internetdiensten, waardoor je al je diensten bij 1 partij kunt neerleggen. Een webhosting pakket wordt het meeste samen gekozen samen met domeinnamen en/of met het laten ontwikkelen van een website.

 • Domeinnaam registratie

  Bij een webhostingpakket worden meestal één of meerdere domeinnamen afgenomen. Bekijk de webhosting pakketten om te zien hoeveel domeinnamen er aan dat pakket kunnen worden gekoppeld.

 • Website ontwikkeling

  Bij EK-Media is het mogelijk om je eigen website te laten ontwikkelen.

Webhosting pakketten
Wij bieden verschillende webhosting pakketten:

Basic Pro
Prijs € 3 p/m € 5 p/m
Opslag 500 MB 2 GB
Dataverkeer 25 GB 50 GB
E-mailboxen 5 10
Domeinnamen 1 2
Myqsl databases 1 2
FTP accounts 1 1
Back-ups Dagelijks Dagelijks
SLA 1 1
Contract 1 jaar 1 jaar

Gold Platinum
Prijs € 10 p/m € 20 p/m
Opslag 6 GB 15 GB
Dataverkeer 95 GB 250 GB
E-mailboxen 30 75
Domeinnamen 6 15
MySQL databases 6 15
FTP acoounts 2 3
Back-ups Dagelijks Dagelijks
SLA 1 1
Contract 1 jaar 1 jaar

Professioneel advies nodig?

Wij snappen dat het soms lastig is om bepaalde keuzes te maken. Vooral als sommige termen je niet veel zeggen. Onze experts staan je graag te woord om een goede keuze te maken voor en product dat aansluit bij je behoeftes en wensen. Bij twijfel, neem contact met ons op.