Resellers

Heb je er al eens over na gedacht om reseller te worden? Dat betekend dat je de aangeboden pakketten van EK-Media tegen een voordeligere prijs kunt doorverkopen. Een reseller heet ook wel een wederverkoper.

Wederverkoper van de diensten van EK-Media worden heeft vele voordelen. Zo krijg je als doorverkoper veel lagere prijzen, waardoor je de diensten van EK-Media zelf kunt aanbieden en hier makkelijk geld mee verdient. Alle diensten van EK-Media zijn beschikbaar om zelf door te verkopen. Zo kun je zelf een webhost worden, door de webhosting pakketten zelf aan te bieden. Je hoeft hiervoor geen kennis te hebben van servers of onderhoud, dit doet EK-Media voor jou. Diensten die o.a. te resellen zijn:

Wij bieden een API (Application Programming Interface) aan om realtime de diensten te activeren. Hierdoor lijkt het voor de klant alsof je je eigen servers draait. Het is ook mogelijk om de DNS hosting pakketten door te verkopen. Je draait dan op je eigen nameservers, zodat de klant denkt dat de diensten bij jou draaien. De online back-up pakketten zijn ook vele malen goedkoper wanneer je dit groot inkoopt als reseller. Omdat deze prijzen zo laag zijn, kun je hier je eigen prijs bovenop doen en flink op verdienen.


Wordt reseller, doorverkoper ofwel wederverkoper van de internetdiensten van EK-Media