Back-up

Tegenwoordig heeft bijna iedereen belangrijke gegevens online staan. Dit kunnen informatie, afbeeldingen en andere nuttige gegevens zijn. Het nadeel hiervan is dat er altijd een mogelijkheid is dat een systeem kan crashen, u bent dan al uw gegevens kwijt.

Om te voorkomen dat u na een crash uw gegevens kwijt bent, kunt u kiezen voor de FTP of cloud back-up dienst van EK-Media. Bij EK-Media kunt u terecht voor het maken van uw back-ups, namelijk ftp en cloud back-ups. Een back-up is een opgeslagen kopie van data op een andere locatie. Een systeem (computer, telefoon, etc.) kan altijd crashen. Om te voorkomen dat u al uw gegevens kwijt raakt, maakt u een kopie op een veilige locatie.

FTP back-up afnemen en cloud back-up self-service en full-service pakketten
FTP back-up

EK-Media bied een online FTP back-up dienst waarmee u als klant een externe locatie heeft voor bestanden die niet verloren mogen gaan wanneer er iets mis gaat met uw eigen server of werkstation. Voor meer informatie deze dienst, verwijzen we u naar de FTP back-up pagina.

  • Uw gegevens altijd beschikbaar
  • Een externe locatie voor bestanden
  • Veilig door versleuteling van data
  • Automatisch en/of handmatig back-uppen
Cloud back-up | Full service en self service back-up staffels
Cloud back-up

EK-Media Cloud Back-up diensten zijn de meest veilige, betrouwbare en betaalbare methode om uw kritische data te beschermen. Werkt u met een laptop of pc, dan is Cloud Back-up van EK-Media uw ideale oplossing. Met één klik is uw back-up gemaakt en met één klik zijn uw bestanden ook weer hersteld, wanneer dit nodig is.

  • Geen setupkosten of aanmeldkosten
  • Geen limiet aan te koppelen apparaten
  • Probeer gratis en vrijblijvend één maand uit
  • Altijd en overal online toegang tot uw data

Back-up diensten worden ook wel storage genoemd.

Wij leggen u dit graag uit. De letterlijke vertaling van het Engelse woord storage is opslag. U slaat data of kopieën van data op, op de server van EK-Media, zodat deze data voor u altijd beschikbaar en veilig blijft. U kunt dit ook wel zien als back-uppen, zodat uw bestanden op een tweede plaats opgeslagen zijn.

Waarom storage? Omdat een computer kan crashen, maar ook omdat het gewoon een fijn idee is dat de bestanden op een andere plek worden opgeslagen kunt u gebruik maken van Storage. Ook kan storage (opslag) te pas komen bij archivering en onmiddellijk beschikbare gegevens. U kunt de gegevens met behulp van uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord door middel van een FTP-Programma op elke computer, op ieder moment ophalen. Zo zijn uw gegevens veilig opgeslagen, maar ook gemakkelijk bereikbaar wanneer u het wilt.